+86-373-5861688

Επικοινωνήστε μαζί μας

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd

Διεύθυνση: 2ο μεγάλο βιομηχανικό πάρκο, πόλη XinXiang, Henan, PR Κίνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 453000

Διαχείριση: Yan Λίζα

Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: + 86-15993028285

Τηλ: 86-373-5861688

Φαξ: 86-373-5735218

Νήμα σύστημα επισκευής--Delisert

κανένα κιτ επισκευής νήματος χωρίς νήμα

Δεν υπάρχει ένθετο Tang, που είναι γνωστό και ως ένθετο νήματος χειρισμού εγκατάστασης. Εάν δεν έχετε τοποθετήσει κανένα ένθετο tang (χωρίς λαβή εγκατάστασης) για εγκατάσταση τυφλών οπών, μπορεί να αποφευχθούν πολλά προβλήματα.

  Product Details

Καμία εισαγωγή Tang,επίσης γνωστό ως καμία εγκατάσταση χειριστεί ένθετο νήμαείναι διαθέσιμη σε τυφλή τρύπα.

Υιοθέτησηκαμία εισαγωγή Τανγκ(χωρίς εγκατάσταση λαβή) για εγκατάσταση τυφλή τρύπα να αποφύγετε πολλά προβλήματα, για παράδειγμα, με ένα ελεύθερο τρέξιμο ένθετο νήμα, οφείλεται να χειριστεί σεβόμενη τη βίδα, είναι πολύ ενοχλητικό ναΒγάλτετο tang μετά την εγκατάσταση και φινίρισμα διακοπή ειδικότερα, tang, μικρά μεγέθη που ασκεί κακή επιρροή στην αποδοτικότητα της εγκατάστασης και μαςηλικίαένθετο νήμα.

αλλά το εργαλείο εγκατάστασης τουκαμία εισαγωγή Τανγκείναι τόσο ίδια με εκείνη του ελεύθερο τρέξιμο ένθετο νήμα.

Ένα άκρο του ένακαμία εισαγωγή ΤανγκείναιόπωςΚώνος που ανέρχεται σε δύο ή τρεις σπείρες, και του εργαλείου εγκατάστασης είναι άξονας με σπείρωμα πυρήνων που θα συντονίζει με κωνικό άκρο τουκαμία εισαγωγή Τανγκνα βίδα ένα ένθετο σε μια τυφλή τρύπα, η οποία είναι αρκετά απλή. Μετά την εγκατάσταση, το κωνικό άκρο θα είναι σωστό στα μέρη κατευθυντήριο νήμα τρύπα, η οποία μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος για τη βελτίωση της ενσωμάτωσης δύναμη πέρασμα κλωστής σε βελόνα ένθετο, εν τω μεταξύ, η εγκατάσταση δεν θα επηρεάσει τις ΗΠΑηλικίατουτο αποτελεσµατικό µήκος ένα δακτύλιο.

no tang specification_副本.png


Δεν το νήμα tang ένθετο νήμα κιτ επισκευής 


Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο επισκευής νήμα επισκευής με τον κατασκευαστή προϊόντων άμεσης πώλησης και την πιστοποίηση ISO, καλώς ήλθατε στο χονδρικό σύρμα όχι tang νήμα νήμα επισκευή νήμα επισκευή από εμάς.

Hot Tags: δεν τσιπ νάιλον εισαγωγής επισκευής κλωστή κατασκευαστής, εργοστάσιο, χονδρική, κατασκευαστής απευθείας πώληση, με πιστοποίηση ISO
Συναφή προϊόντα

Σπίτι | Σχετικά με εμάς | Προϊόντα | Ειδήσεις | Έκθεση | Επικοινωνήστε μαζί μας | Ανατροφοδότηση | Κατεβάστε | Κινητό τηλέφωνο | XML | Κύρια σελίδα

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Πνευματικά δικαιώματα © Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.