+86-373-5861688

Επικοινωνήστε μαζί μας

Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd

Διεύθυνση: 2ο μεγάλο βιομηχανικό πάρκο, πόλη XinXiang, Henan, PR Κίνα

Ταχυδρομικός κώδικας: 453000

Διαχείριση: Yan Λίζα

Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:info@cljsh.com

Skype: cnhelicoil

WhatsApp: + 86-15993028285

Τηλ: 86-373-5861688

Φαξ: 86-373-5735218

Νήμα σύστημα επισκευής--Delisert

Σπείρα-πτυχωτό βρύσες

Της βρύσης ένθετο νήμα σύρμα είναι επίσης αναφέρεται ως «st τρυπά» (όπου «Άγιος» είναι συντομογραφία από το αγγλικό «τιρμπουσόν»), που είναι μια ειδική βρύση για επεξεργασία το νήμα σύρμα τοποθετήστε οπές στερέωσης και τις δομικές διαστάσεις κατασκευάζονται σύμφωνα με το...

  Product Details

Της βρύσης ένθετο νήμα σύρμα είναι επίσης αναφέρεται ως «st τρυπά» (όπου «Άγιος» είναι συντομογραφία από το αγγλικό «τιρμπουσόν»), που είναι μια ειδική βρύση για επεξεργασία το νήμα σύρμα τοποθετήστε οπές στερέωσης και τις δομικές διαστάσεις κατασκευάζονται σύμφωνα με τις εθνικά πρότυπα, όπως GB - 83, της ψιλή μηχανή και χέρι συρμάτων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθώς και.

Της βρύσης ένθετο νήμα σύρμα μπορούν να χωριστούν σε μηχανή ελαφρού κράματος, χέρι βρύση, κοινή μηχανή χάλυβα, χέρι βρύση και ειδική βρύση.

1. ελαφρού κράματος μηχανή και χέρι βρύση: για μη σιδηρούχα κράματα μετάλλων όπως Alcan, από κράμα μαγνησίου και κράμα χαλκού, στον αγωνιστικό χώρο είναι λιγότερο από 2.5 mm και ο αγωνιστικός χώρος είναι μεγαλύτερη από 2,5 mm και ο αγωνιστικός χώρος είναι διπλό.

Σήμανση μέθοδος: STD × p st είναι ένας κωδικός ειδικό εσωτερικό σπείρωμα για εισαγωγή νήμα σύρμα.

Σήμανση παράδειγμα: η ειδική βρύση για την επεξεργασία και την εγκατάσταση προδιαγραφή 8 × 1. 25 ένθετο νήμα σύρμα κάτω πρίζα νήμα χρησιμοποιείται σε ελαφρού κράματος, που έχει επισημανθεί ως st8 × 1. 25

2. κοινό χάλυβα μηχανή και πατήστε το χέρι: το νήμα εσωτερικής χρησιμοποιείται στα μεταλλικά υλικά όπως το χάλυβα, χυτοσίδηρο, χάλυβα χυτηρίων, κ.λπ., είναι μια διπλή βρύση.

3. ειδική βρύσες μπορεί να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. για παράδειγμα, σε μαλακό αργίλιο, χαλκός ανάποδα και ανάποδα, χέρι τύπου βρύση, βρύσης ειδικό μηχάνημα για ενιαίο κοινό χάλυβα υποκλοπή, πατήστε για ανοξείδωτο χάλυβα, επίπεδη κάτω βρύσης για τυφλή τρύπα βίδα βρύση, βρύσης νήμα, κλπ.

TAP8.jpg

Changling είναι ένα διάσημο εργοστάσιο εργαλείο κατασκευαστής απευθείας πώληση προϊόντων με πιστοποίηση ISO, Καλώς ήλθατε στο Χονδρικό σύρμα σπιράλ-πτυχωτό βρύσες από εμάς.
Hot Tags: Σπείρα-πτυχωτό βρύσες, κατασκευαστής, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο, κατασκευαστή άμεση πώληση, με πιστοποίηση ISO
Συναφή προϊόντα

Σπίτι | Σχετικά με εμάς | Προϊόντα | Ειδήσεις | Έκθεση | Επικοινωνήστε μαζί μας | Ανατροφοδότηση | Κατεβάστε | Κινητό τηλέφωνο | XML | Κύρια σελίδα

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Πνευματικά δικαιώματα © Xinxiang Changling Metal Products Co, Ltd Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.